Tiedote oppilaillemme 30.4.2020

Tiedote loppukesän ja syksyn opetusjärjestelyistä

Tässä tiedotteessa infoamme tämän hetkisistä suunnitelmista koronatilanteen valossa. Suunnitelmia päivitetään jos tilanne muuttuu.

Viimeinen etäopetusviikko Instagramissa on 4.–10.5., jolloin opetuksen piti oikeastikin loppua. Viikon piti olla avoimien ovien viikko, niinpä toivomme, että vanhemmat katsovat ja tsemppaavat lapsia viimeisillä etäopetustunneilla.

Tämän hetken suunnitelman mukaan aloitamme syyskauden lähiopetuksena elokuun alussa 3.8. pitämällä korvaavia tunteja neljä viikkoa. Uusille oppilaille lukukausi alkaa normaalisti vasta syyskuun alussa.

Meillä on kolme vaihtoehtoista suunnitelmaa, riippuen tilanteesta:

  • Lähiopetus: jos koronatilanne sallii ja saadaan salivuorot, uusi lukujärjestys pyörähtää käyntiin jo elokuun alusta vanhojen oppilaiden osalta
  • Hybridi: jos koronatilanne sallisi opetuksen, mutta emme saa salivuoroja vielä elokuulle, pidämme treeniä etäopetuksena ja erillisiä esitysharjoituksia lähiopetuksena salitilanteen mukaan.
  • Etäopetus: jos epidemian vuoksi ei voi vielä palata lähiopetukseen, etäopetus jatkuu elokuussa saman lukujärjestyksen mukaan kuin nyt kevätkaudella

Tämän vuoden treenipukuja käytetään esitykseen saakka, sillä monilla treenipuku on osa esiintymisasua. Ryhmien uudet puvut otetaan käyttöön esityksen jälkeen. Näin myös vanhojen treenipukujen myyminen eteenpäin on helpompaa, kun ne vaihtuvat kaikilla samaan aikaan.

Esityksestä

Balettikoulu Sinikellon 25-vuotisjuhlanäytös Prinsessa Ruusunen on siirtynyt syksyyn, ja toivomme, että voimme järjestää esitykset Pohjankartanossa 19.–20.9.2020. Mikäli tämä ei rajoitustoimien takia onnistu, toisena vaihtoehtona olemme tehneet alustavan varauksen marraskuulle.

On erittäin tärkeää kerrata omaa esitystanssia kotona läpi kesän. Esitystanssia pitää harjoitella, jotta se pysyy muistissa ja saamme esitystanssit lämmiteltyä syksyn alussa esityskuntoon.

Olemme lähettäneet linkit pienimpien oppilaiden esitystanssien muisteluvideoihin jo aiemmin sähköpostitse.

Kesäkurssit etäopetuksena

Koronaepidemian takia perinteiset kesän alun uusien oppilaiden kurssit järjestetään etänä Sinikellon Instagramissa. Kurssit ovat kaikille avoimia ja ilmaisia.

Sinikellolaiset voivat myös itse osallistua kesäkursseille, ja pikkusiskot ja -veljet kannattaa ottaa mukaan kokeilemaan. Voitte myös mainostaa ilmaisia etäkursseja sukulaisille ja ystäville. Tulossa on myös kurssi aikuisille. Kurssien aikataulu.

 

Seurailkaa kesän aikana Sinikellon verkkosivuja, Instagramia ja Facebookia. Tiedotamme siellä ajankohtaisista asioista.

Vanhojen oppilaiden ilmoittautumiset jatkoon uudelle kaudelle hoidetaan poikkeusolojen takia sähköisesti. Tulet heinäkuun loppupuolella saamaan sähköpostin, joka sisältää perinteisesti syyskirjeessä tulleet tiedot. Sähköpostissa tulee myös ohjeet elokuun korvaavista tunneista, sekä ohje oppilaspaikan varmistamisesta uudelle kaudelle.

Mukavaa kesää kaikille! Olette treenanneet hienosti etätunneilla, nähdään elokuussa!

Terveisin
Balettikoulu Sinikello