Tilaa Seikkailu Itämeressä -kirja

Tilauksella tuet sekä esitystä että Itämeren suojelua

Tämän kevään näytöksemme perustuu pian julkaistavaan lastenkirjaan Seikkailu Itämeressä. Balettikoulu Sinikellon vanhempainyhdistys kerää varoja esitykseen myymällä kirjaa. Samalla tuemme Itämeren suojelua. Joka kirjasta tulee esityskassaan 7 €, ja kirjan kustantaja lahjoittaa jokaista tässä tilattua kirjaa kohti 3 € Itämeren suojeluun. Tilaa kirja ja tue esitystä ja Itämeren suojelua! Tilaukset 3.3.2021 mennessä.

Luultavasti kevään esitykset joudutaan vetämään läpi samoin korona-turvatoimin, kuin syksyn Prinsessa Ruusunen näytökset, eli vanhempainyhdistys ei silloin voi kerätä varoja arvonnalla ja ruusunmyynnillä ym aulassa. Siksi olisi tärkeää saada hankittua varoja muilla tavoin. 

Ostajat saavat kirjan ennakkotilaushintaan 25 € (ovh suositushinta 27 €). Saatte sekä itsellenne että ostajille hyvän mielen tukemalla Itämeren suojelutyötä. Samalla keräämme varoja esitykseen. Kaikki kirjat toimitetaan kevään aikana oppilaille tunnille.

Kirjan tilauskaavake löytyy tämän sivun alaosasta. 

Lisätietoja kirjasta ja sen tilauksesta voi kysyä toimistoltamme, toimisto@balettikoulusinikello.fi.

Voit kerätä tilauksia laajemminkin

Kysele myös tutuilta lapsiperheiltä haluaisivatko he ostaa kirjaa ja tilaa kerralla kirja myös ystäville ja tuttaville. Jos saat kirjoja myytyä myös ystävillesi tai naapureillesi, voit lisätietoja kohdassa pyytää heille laskun kirjasta erikseen.

Jos haluat kerätä enemmänkin tilauksia balettikoulun vanhempainyhdistyksen hyväksi, laita sähköpostia toimisto@balettikoulusinikello.fi, niin saat tilausten keräyslistan ja esitteen.

Kirja ilmestyy kirjakauppoihin vasta toukokuussa, joten sitä ei ole kenelläkään ennestään.

Tietoa kirjasta

Seikkailu Itämeressä -kirja on tarkoitettu alle kouluikäisille ja alakoululaisille.

Kirjoittanut Päivi Tuulikki Koskela
Kuvittanut Hanna Kenakkala
Kustantaja Atrain & Nord

Kuvaus

Nean, Niilon ja Venlan retki majakkasaarelle muuttuu hurjaksi seikkailuksi meren syvyyksissä, kun merinoita pyytää heidän apuaan. Meren pohjalla on jotakin ihmisten sinne upottamaa, ja nyt valtava ympäristötuho uhkaa merta ja sen asukkaita. Pystyvätkö lapset estämään katastrofin? Ehtivätkö he ajoissa?

Ekologinen jännityskirja Seikkailu Itämeressä vie lukijansa hurjiin seikkailuihin meren syvyyksiin. Sadun siivin tuodaan myös esiin Itämereen liittyviä ympäristöasioita.

Samoilta tekijöiltä on aiemmin ilmestynyt kirjat Tuukan ja Mariannen avaruusseikkailu ja Etsivätoimisto Rasmus ja Nuusku.

Seikkailu Itämeressä -kirjan kansikuva

Seikkailu Itämeressä -kirjatilaus