Ilmoittautuminen koulumme oppilaaksi

Ilmoittautuminen lukuvuodelle 2022–2023 alkaa elokuussa. Syyslukukausi alkaa maanantaina 5.9.

Voit ilmoittautua valmiiksi jonoon tulevalle syyskaudelle tämän sivun alaosassa olevalla lomakkeella.

Tanssilajit

Satubaletti

Satubalettitunneilla tanssitaan lastentanssia ja aletaan jo opetella baletin asentoja ja perusliikkeitä. Tanssin tekniikkaa lähestytään leikin, luovuuden ja tanssin ilon kautta. Harjoituksissa opetellaan myös hahmottamaan omaa kehoa ja tilaa, sekä opetellaan ryhmässä toimimista.

Alkeisbaletti

Alkeisbalettitunneilla on vielä mukana leikinomaista lastentanssia, mutta siellä aletaan jo enemmän harjoitella baletin tekniikkaa ja liikkeitä. Kehitetään tanssissa vaadittavaa lihasvoimaa, notkeutta ja ketteryyttä.

Baletti

Balettiluokilla siirrytään vuosittain yhä vaativampiin tanssiteknisiin harjoituksiin. Tunneilla harjoitellaan baletin tekniikkaa, sekä kehitetään tanssissa vaadittavaa voimaa, notkeutta ja ketteryyttä. Balettikoulu Sinikellossa seurataan pääpiirteissään valtakunnallista tanssin perusopetussuunnitelmaa.

Tiikeripojat

Poikien tunneilla on vauhtia, rytmiä ja liikettä. Pienemmillä Tiikeripojilla on paljon luovaa lastentanssia. Tanssin tekniikkaa lähestytään leikin, luovuuden ja liikkumisen ilon kautta. Harjoituksissa opetellaan myös hahmottamaan omaa kehoa ja tilaa, sekä opetellaan ryhmässä toimimista.

Isommilla pojilla siirrytään vähitellen haastavampaan tanssitekniikkaan. Kehitetään tanssissa vaadittavaa lihasvoimaa, notkeutta ja ketteryyttä. Isoissa Tiikeripojissa aletaan myös opettella näyttämömiekkailua.

Jonoon ilmoittautumislomake uusille oppilaille

Tällä lomakkeella voi ilmoittautua jonoon koulumme syksyllä alkaviin ryhmiin. Ilmoittautuminen ei ole sitova, saat elokuussa postitse tiedon aloittavista ryhmistä.

error: Content is protected !!