Kevättiedote

Kevään aikataulut

Kevätlukukausi alkaa maanantaina 7.1. ja loppuu sunnuntaina 19.5.2019.

4.–10.3. (viikko 10) Hiihtoloma, ei tunteja (Huom! Lauantaina 2.3. ON tunnit)

Sunnuntaina 24.3. isompien oppilaiden näyttämöharjoitus Pohjankartanossa

Sunnuntaina 7.4. pienempien oppilaiden näyttämöharjoitus Pohjankartanossa

18.–22.4. pääsiäisloma, ei tunteja

Viikko 18 on poikkeusviikko:
29.4.–1.5. vappuvapaa, ei tunteja
Torstaina 2.5. avoimet ovet torstain ryhmillä
Perjantaina 3.5. näyttämöharjoitus isoilla
Lauantaina 4.5. ei tunteja
Sunnuntaina 5.5. isoilla oppilailla esiintyminen kaupunginteatterilla

6.–11.5. Viimeiset tavalliset tunnit; avoimet ovet, vanhemmat saavat tulla seuraamaan tunteja (kaksi kertaa viikossa olevilla jälkimmäinen kerta)

Torstaina 9.5. näyttämöharjoitus pienillä

Torstaina 16.5. lavasteenrakennus ja kenraaliharjoitus

Perjantaina 17.5. kenraaliharjoitus

Viikonloppuna 18.–19.5. KEVÄTNÄYTÖS POHJANKARTANOLLA

Kaikista näyttämöharjoituksista, jotka koskevat sinua, saat vielä erikseen aikataulun sitten lähempänä, nämä alustavasti tiedoksi. Huom, pienemmät oppilaat esiintyvät vain yhdessä tai kahdessa näytöksessä, saat myöhemmin aikataulun, kuka esiintyy missäkin. Isoimmilla esityksiä on yhteensä kuusi, 2 esitystä Teatterilla ja 4 esitystä Pohjankartanossa. Kannattaa alkaa tiedottaa esityspäivistä jo kauempana asuville sukulaisillekin. Vanhempainyhdistykselle olisi tärkeää saada kaikki liput myytyä kaikkiin esityksiin.

Vanhat oppilaat saavat kirjeen syksyn tunneista elokuun alussa. Balettipaikat uudelle kaudelle pitää varmistaa 7.8. mennessä. Ilmoittautumisia ei voida ottaa valmiiksi keväällä, koska salivuorot ja tuntien ajat varmistuvat vasta kesän aikana. Jos olet elokuun alussa ilmoittautumisaikaan reissussa, ota yhteyttä toimistolle jo heinäkuun lopulla.

Teatterilla

Jo neljännen kerran Balettikoulu Sinikellon oppilaat pääsevät esiintymään Oulun kaupunginteatterin suurelle näyttämölle! Teatterilla esiintyvät tyttöjen ryhmistä BII ja sitä vanhemmat (kaikki kaksi kertaa viikossa treenaavat) ja pojista Isot Tiikeripojat jatko 4 ja sitä vanhemmat.

Tiedot ajantasalla?

Ovathan sinun osoite- / puhelinnumerotietosi ajan tasalla oppilasrekisterissä? Jos on tullut muutoksia, niin ilmoita sähköpostilla toimisto(ät)balettikoulusinikello.fi.

Lukukausimaksut ja tuntien pituudet

Löydät tiedot täältä.

Poissaolot

Ilmoita etukäteen omalle opettajallesi, jos mahdollista. Poissaoloilmoitukset mielellään tekstiviesteinä suoraan omalle opettajalle.
Jos lopetat baletin, ilmoita siitä mahdollisimman pian, että seuraava jonosta pääsee heti mukaan! Moneen ryhmään on jo pitkä jono.

Kolmesta peräkkäisestä ILMOITTAMATTOMASTA poissaolosta oppilas voidaan katsoa lopettaneeksi, ja ottaa jonotuslistalta seuraava paikalle.

Tuntien korvaaminen

Jos olet sairaana tai vaikka reisussa oman tuntisi aikana, voit käydä korvaamassa tunnin toisella SAMANTASOISELLA tunnilla. Laita silloin tekstiviesti ryhmän opettajalle, että olet tulossa korvaamaan, ja omalle opettajallesi, että olet poissa.

Opettajat

Toimiston puhelinnumero on 044-9899501 ja sähköposti toimisto(ät)balettikoulusinikello.fi.
Päivin puhelinnumero on 044-2577075, tavoittaa parhaiten päivisin.  Osoite on Päivi Honkakoski, Hanhitie 8 C 3, 90150 Oulu.

Muut opettajat
Muiden opettajien numerot löydät oppilaiden omilta sivuilta (vaatii kirjautumisen, voit kirjautua valikossa olevasta kirjautumisikkunasta tai täällä).

Puvut

Jos tulee uuden puvun tai tossujen tarvetta keväällä, niin:
Käytettyjä pukuja ja tossuja voi etsiä nettisivujen osto -ja myyntisivulta (vaatii kirjautumisen,voit kirjautua valikossa olevasta kirjautumisikkunasta tai täällä) sekä koulumme Facebookin kirppisryhmästä, uusia Oulu Dance Storesta, Hallituskatu 29.

Joka ryhmällä on tietty pukumalli, joka on oltava kaikilla. Puvuista löytyy tietoa täältä.

Hiustenlaitto

Hiukset on oltava aina kiinni balettitunnilla. Alkeisbalettiin ja siitä ylöspäin nuttura tai muu vastaava kampaus, joka jättää niskan näkyviin. Ohjeita löytyy sivuiltamme (vaatii kirjautumisen, voit kirjautua valikossa olevasta kirjautumisikkunasta tai täällä).

Kuminauhat vai nauhat tossuihin

Satu- ja alkeisbaletit (= vaaleanpuna- ja valkopukuiset): Tossujen kiinnitys kuminauhalla, yksi, tai kaksi ristissä, jalkapöydän yli. Ompeluohje löytyy sivuiltamme (vaatii kirjautumisen, voit kirjautua valikossa olevasta kirjautumisikkunasta tai täällä).

Baletti I – Baletti IV: Nauhat. Ompeluohje löytyy sivuiltamme (vaatii kirjautumisen, voit kirjautua valikossa olevasta kirjautumisikkunasta tai täällä).
BJIV ja siitä ylöspäin: kuminauhoilla jalkapöydän yli

Vinkki: Kirjoita nimesi tossunpohjaan; jos unohtuvat, niin opettaja tietää, kenen ovat.

Vakuutus

Oppilaat on vakuutettu tapaturmien varalta tuntien ajaksi Pohjola-yhtiössä.

Tiedonkulku

Kaikki asiat pyritään ilmoittamaan lapulla kotiin. Jos olet monta kertaa poissa, kannattaa kysyä, onko saatu tiedotteita sillä aikaa.
Verkkosivuiltamme löytyvät tärkeimmät tiedotteet .
Facebookin ja  Instagramin kautta muistutellaan myös ajankohtaisista asioista.
Ajankohtaisista asioista on muistutuslappuja salin ovessa
Aina voi soittaa ja kysyä, tai laittaa sähköpostia
Pidä yhteystietosi oppilasrekisterissä ajan tasalla

Yleistä

Tule ajoissa tunnille
Saliin ei saa ottaa mukaan purkkaa, karkkia tai leluja
Ei koruja eikä kelloja balettitunnille
Tangoissa ei saa kiipeillä tunnin alettua
Vanhemmat seuraamaan tuntia vain erityisluvalla
Käy vessassa ennen tunnin alkua
Älä jätä mitään arvokasta pukuhuoneeseen
Ei ylimääräisiä T-paitoja, säärystimiä tms. tunnille päälle
Jos omistat lemmikin, pese kätesi ennen tuntia, ettei toiset saa allergisia reaktioita.
Influenssakaudella kannattaa kaikkien pestä kädet saippualla sekä ennen että jälkeen tunnin.

Satuja ilmaiseksi netissä

Osoitteessa www.satupalvelu.fi löytyy ilmaiseksi yli 150 Päivi Honkakosken kirjoittamaa opettavaista lyhyttä satua. Joka sadun lopussa on muutama kysymys ja tehtävä avuksi sadun opetuksen käsittelyyn. Olisi kiva, jos levittäisit linkkiä www.satupalvelu.fi ystävillesi ja tuttavillesi, sekä lastesi päiväkotiin ja kouluun. Huomaa myös jos sinulla asuu tuttuja ulkomailla, niin tästä hekin saavat kätevästi suomenkielistä luettavaa. Päivin kirjailijasivu löytyy facebookista nimellä Kirjailija Päivi Honkakoski. Mukavia satuhetkiä, olkaapa hyvä!

Oikein mukavaa alkanutta vuotta ja nähdään tunneilla!

Päivi