Avaruusseikkailu

Koulumme esittää vauhdikkaan baletin Avaruusseikailu toukokuussa sekä Oulun teatterilla että Pohjankartanon salissa.

Suomalainen astronautti on kadonnut tehtyään onnistuneen laskeutumisen Marsiin. Mitä on tapahtunut? Tuukka löytää serkkunsa Mariannen kanssa avaruuskaukosäätimen ja tempautuu mukaan hurjaan seikkailuun planeetalta toiselle. Utuiselta Neptunuksen planeetalta löytyy vilkas galaksien välinen baari, Jupiterin asukkaat eivät olekaan niin hassuja ja mukavia, kuin aluksi vaikuttaa… Ja miten saadaan hankituksi valomiekka merkuriuslaiselta avaruusritarilta? Onnistuvatko lapset pelastamaan pulaan joutuneen astronautin?

Näytökset 5.5.2019 Oulun teatterilla

Esitämme baletin teatterin suurella näyttämöllä 5.5. kello 15 ja 18. Mukana teatterilla ovat isoimmat oppilaamme. Liput ovat nyt myynnissä! Esityksemme on osa Oulun lasten ja nuorten teatterifestivaalia, joka pidetään 2.–5.5.2019. Koko festivaalin ohjelmiston löydät teatterin sivuilta.

Näytökset 18.–19.5.2019 Pohjankartanossa

Esitämme baletin Pohjankartanon salissa 18.–19.5. kello 13 ja 16. Mukana ovat kaikki yli viisisataa oppilastamme, neljävuotiaista tanssijoista lähtien.

Liput tulevat myyntiin 1.4.2019.  Sitä ennen, 18.–30.3., lippuja voivat ostaa osa oppilaistamme sekä esitykseen avustajiksi tulevat voivat noutaa vapaalippunsa.

Lipunmyyntipiste on Musiikki-Kullas (Torikatu 12), aukioloajat: ma–pe klo 09.30–18, la klo 10–15 (su suljettu). Musiikki-Kullas ei ota vastaan lippuvarauksia. Jos lippuja on vielä esitysviikonloppuna jäljellä, niin viimeiset liput myydään Pohjankartanon aulassa 18.5. klo 12 lähtien.

Lippujen hinnat 10 € lapset, opiskelijat ja eläkeläiset / 14 € aikuiset.

Ohjaus: Päivi Honkakoski
Koreografia: Balettikoulu Sinikellon opettaja
Musiikki: Rolf Gustavson, Heidi Hassinen ja Jaime Belmonte
Esityksen kuvituskuvat: Hanna Kenakkala