Pomenia – Taikamaailman suuri seikkailu -baletti

Taika täyttää teatterin, kun Balettikoulu Sinikello loihtii Pomenian taikamaailman näyttämölle. Pomenia – Taikamaailman suuri seikkailu -baletissa esiintyy yli 400 koulumme oppilasta. Baletti on täynnä taikaa ja seikkailua!

Pimeydenvelho Käämä uhkaa estää taikapölyn keräämisen ja langettaa taikamaailmaan ikuisen talven. Pomenia on vaarassa, sillä mitä olisi taikamaailma ilman taikaa! Ennustus kertoo nyt tarvittavan ihmisen apua. Unimestari Unonen käy hakemassa ihmisten maailmasta apuun Teon. Pomeniassa Teo muuttuu peikonpoikaseksi, joka on pieni mutta rohkea ja sinnikäs seikkailija. Juuri tätä Pomenia tarvitsee! Yhdessä Sisu-lohikäärmeen ja muiden pomenialaisten kanssa Teo alkaa suunnitella, kuinka taikamaailma pelastetaan Käämän pimeiltä voimilta. Mutta minne katoavat kaikki keijukaiset? Ja mitä tapahtuu Teon siskolle? Vaakalaudalla on lopulta koko Pomenian kohtalo.

Koko perheen baletti perustuu satutaiteilija Petronella Grahnin Pomenian Taikamaailma -trilogiaan. Taiteilijan maalaukset loihtivat baletille satumaiset puitteet ja imaisevat katsojan mukaan elämänsä seikkailuun.

Näytökset ovat
Lauantaina 9.4. klo 15 ja 18
Tiistaina 19.4. klo 18
Keskiviikkona 20.4. klo 18

Liput

Lippuja voi ostaa Ticketmasterin lippukaupoista kautta maan, Ticketmasterin verkkokaupasta sekä Oulun teatterin lipunmyynnistä (palvelee ke–la kello 12–19). Lippuja myyvät myös Oulu10:n asiointipisteet ja Prismat.

Lippujen hinta 10 €. Esityksen kesto 1 tunti 40 minuuttia sisältäen väliajan.

Suositusikäraja esitykseen on 4 vuotta. Jos kuitenkin otat pienempiäkin mukaan, heillekin tulee ostaa lippu.

Osta lippuja

Koreografia ja ohjaus: Päivi Koskela ja Balettikoulu Sinikellon opettajat

Musiikki: Mika Tourunen ja Rolf Gustavson

Lavastuskuvat: Petronella Grahn

error: Content is protected !!