Ryhmien puvut tasoittain

Lukuvuosi 2022–2023

Sinikellossa ryhmillä on aina tietyn värinen ja mallinen puku, sukkahousut (terälliset, ei nilkkapituiset trikoot) ja pehmeät balettitossut. BII-luokalta lähtien on lisäksi harjoitushame ja kovakärkiset balettitossut.

Kaikkia pukuja ja muita tarvikkeita saa hankittua En avant -liikkeestä osoitteesta Albertinkatu 11. Tossuja ja sukkahousuja löytyy hyllystä, balettipuvut ovat tilattavia tuotteita. Mallipukua sovitetaan liikkeessä ja tilataan sen jälkeen valmistajalta. Joitakin pukuja voi löytyä varastosta valmiina. Sinikellolaiset saavat liikkeestä 5 %:n alennuksen oppilaan omaan käyttöön ostetuista tanssitarvikkeista. Sinikellon oppilaskortti esitettävä alennuksen saamiseksi.

Käytettynä löydät pukuja Facebookin balettitarvikekirppikseltä sekä verkkosivullamme olevalta osto- ja myyntipalstalta (vaatii kirjautumisen).

Satubaletti SI

Vaaleanpunainen puku tyllihelmalla (Intermezzo Loverstraptu 3152, väri 007), valkoiset tai vaaleanpunaiset sukkahousut ja tossut (mieluiten pehmeät balettitossut, voimistelutossut kelpaavat kuitenkin vielä satubaletissa)

Uusi puku.

Satubaletti SII

Vaaleanpunainen puku (Capezion CC420C pnk puuvilla) sekä tyllihame (N9815C).

Valkoiset tai vaaleanpunaiset sukkahousut ja tossut (mieluiten pehmeät balettitossut, voimistelutossut kelpaavat kuitenkin vielä satubaletissa).

Alkeisbaletti AI ja AII

Valkoinen perusbalettipuku (Ballet Rosa Chloe), valkoiset sukkahousut ja tossut

Baletti I

Vaaleansininen puku (Ballet Rosa Chloe), valkoiset sukkahousut ja tossut.

Baletti II

Vaaleansininen puku (Ballet Rosa Chloe), valkoiset sukkahousut ja tossut ja harjoitushame (valkoinen N272C). Lisäksi keväällä kovakärkiset tossut.

Baletti III ja IV

Musta puku (Ballet Rosa Chloe), valkoiset sukkahousut, tossut ja valkoinen harjoitushame (N272C). Lisäksi kovakärkiset tossut.

Kuva tulossa myöhemmin

Baletti jatko IV ja Baletti V

Fuksian värinen puku (Florine, väri Pourpre 49), valkoiset sukkahousut ja tossut. Musta harjoitushame (N272C). Lisäksi kovakärkiset tossut. 
Kuva tulossa myöhemmin

Baletti VI ja baletti jatko VI

Punainen puku (So danca leotard 11564, väri rasberry2), musta harjoitushame, valkoiset sukkahousut ja tossut. Lisäksi kovakärkiset tossut.

Uusi puku. Kuva päivitetään myöhemmin.

Baletti VII ja baletti jatko VII

Tummansininen puku (Riva, väri Marine 07), musta harjoitushame, valkoiset sukkahousut ja tossut. Lisäksi kovakärkiset tossut.

Kuva tulossa myöhemmin

Baletti VIII ja baletti jatko VIII

Viininpunainen puku (väri Ruby 82), musta harjoitushame, valkoiset sukkahousut ja tossut. Lisäksi kovakärkiset tossut.

Baletti IX, baletti jatko IX ja baletti X

Violetti pitsipuku, musta harjoitushame, puuterinväriset sukkahousut (huom. erona kuvaan) ja tossut. Lisäksi kovakärkiset tossut.

Kuva tulossa myöhemmin

Baletti jatko X, baletti XI, baletti jatko XI ja baletti jatko XII

Harmaa puku mesh-yläosalla (Intermezzo Bodymertrants 1-31290, väri 172)), musta harjoitushame, puuterinväriset sukkahousut ja tossut. Lisäksi kovakärkiset tossut.

Uusi puku. Kuva päivitetään myöhemmin.

Baletti XIII, baletti jatko XIII, baletti XIV ja baletti jatko XIV

Musta pitsipuku, luumunvärinen harjoitushame (TC0012, aubergine). Puuterinväriset sukkahousut ja tossut. Lisäksi kovakärkiset tossut.

Aikuisbaletti

Aikuisbaletin tunneilla ei ole ryhmäkohtaista pukua, vaan voi pukeutua vapaasti joustaviin vaatteisiin. Aikuisbaletissa käytetään tossuja.

Pojat

Miesten mustat tanssihousut, valkoinen T-paita. Ylimmillä tasoilla ITPJ6 alkaen musta T-paita.

Isoilla Tiikeripojilla lisäksi mustat tossut. Isoilla Tiikeripojilla kunnon tanssitrikoot (= ei löysät, että polven ojennus näkyy), pienemmillä kelpaavat vielä esim. collegehousut.

En avant -liikkeestä (Albertinkatu 11) saa miesten mustia tanssitrikoita sekä hyvää miesten tanssi T-paitaa (valkoinen/musta).