Ryhmien puvut tasoittain

Lukuvuosi 2021–2022

Sinikellossa on ryhmillä aina tietyn värinen ja mallinen puku, sukkahousut (terälliset, ei nilkkapituiset trikoot) ja pehmeät balettitossut. B II -luokalta lähtien on lisäksi harjoitushame ja kovakärkiset balettitossut.

Kaikkia pukuja ja muita tarvikkeita saa Dance Store Oulusta, Albertinkatu 11. Sinikellolaiset saavat Dance Store Oulusta 5 % alennuksen oppilaiden omaan käyttöön ostamista tanssitarvikkeista.

Käytettynä löydät pukuja Facebookissa olevasta balettitarvikekirppikseltä sekä verkkosivullamme olevalta kauppapaikalta.

Satubaletti SI ja SII

Vaaleanpunainen puku (Capezion CC420C pnk puuvilla) sekä tyllihame (N9815C).

Valkoiset tai vaaleanpunaiset sukkahousut ja tossut (mieluiten pehmeät balettitossut, voimistelutossut kelpaavat kuitenkin vielä satubaletissa).

Alkeisbaletti AI ja AII

Valkoinen perusbalettipuku (Ballet Rosa Chloe), valkoiset sukkahousut ja tossut

Baletti I

Vaaleansininen puku (Ballet Rosa Chloe), valkoiset sukkahousut ja tossut.

Baletti II

Vaaleansininen puku (Ballet Rosa Chloe), valkoiset sukkahousut ja tossut ja harjoitushame (valkoinen N272C). Lisäksi keväällä kovakärkiset tossut.

Baletti III ja IV

Musta puku (Ballet Rosa Chloe), valkoiset sukkahousut, tossut ja valkoinen harjoitushame (N272C). Lisäksi kovakärkiset tossut.

Baletti jatko IV ja Baletti V

Violetti puku (Florine, väri Pourpre 49), valkoiset sukkahousut ja tossut. Musta harjoitushame (N272C). Lisäksi kovakärkiset tossut.
 
Uusi puku, tässä puvussa hihat.

 

Baletti VI ja baletti jatko VI

Punainen puku (Capezio TC0001, bright mulberry), valkoiset sukkahousut ja tossut. Musta harjoitushame (N272C). Lisäksi kovakärkiset tossut.

Baletti VII, baletti jatko VII

Tummansininen puku (Riva, väri Marine 07), musta harjoitushame, valkoiset sukkahousut ja tossut. Lisäksi kovakärkiset tossut.
 
Uusi puku.

Baletti VIII ja baletti jatko VIII

Viininpunainen puku (väri Ruby 82), musta harjoitushame, valkoiset sukkahousut ja mustat tossut. Lisäksi kovakärkiset tossut.
 
Uusi puku.

Baletti IX, baletti jatko IX ja baletti X

Violetti pitsipuku, musta harjoitushame, puuterinväriset sukkahousut (huom. erona kuvaan) ja tossut. Lisäksi kovakärkiset tossut.

Baletti jatko X, baletti XI, baletti jatko XI ja baletti jatko XII

Musta puku (Capezio BD102), musta harjoitushame (huom. erona kuvaan). Puuterinväriset sukkahousut ja tossut. Lisäksi kovakärkiset tossut.

Baletti XIII, baletti jatko XIII, baletti XIV ja baletti jatko XIV

Musta pitsipuku, luumunvärinen harjoitushame (TC0012, aubergine). Puuterinväriset sukkahousut ja tossut. Lisäksi kovakärkiset tossut.

Aikuisbaletti

Aikuisbaletin tunneilla ei ole ryhmäkohtaista pukua, vaan voi pukeutua vapaasti joustaviin vaatteisiin. Aikuisbaletissa käytetään tossuja.

Pojat

Miesten mustat tanssihousut, valkoinen T-paita. (Ylimmillä tasoilla ITPJ6 ja TPV9 musta T-paita)

Isoilla Tiikeripojilla lisäksi mustat tossut. Isoilla Tiikeripojilla kunnon tanssitrikoot (= ei löysät, että polven ojennus näkyy), pienemmillä kelpaavat vielä esim. collegehousut.

Dance Store Oulusta saa miesten mustia tanssitrikoita sekä hyvää miesten tanssi T-paitaa (valkoinen/musta).

error: Content is protected !!