Esityksen liput ja avustajat

Emme vielä tiedä huhtikuun koronatilannetta, mutta jotta voimme koronarajoitusten salliessa pitää esitykset, kaikki valmistelut pitää olla valmiina, myös kaikki pukuhuonevalvojat ja muut avustajat sovittuna.

Lue tarkkaan eristyisesti lipunmyyntiä koskevat kohdat! Ja ilmoita mihin tulet avustajaksi mahdollisimman pian, mieluiten sivun alaosassa olevalla kaavakkeella. Joka perheestä joku auttamaan, jos mahdollista.

Missä näytöksessä esiinnyt

Kenraaliharjoitus on perjantaina 8.4.

Esitykset ovat:
lauantaina 9.4. klo 15 ja 18,
tiistaina 19.4. klo 18,
keskiviikkona 20.4. klo 18

Oman ryhmänne WhatsApp-tiedotusryhmässä tiedotetaan, missä näytöksissä esiinnyt.

Ota huomioon missä näytöksessä esiinnyt tai lapsesi esiintyy, kun valitset, mihin ja milloin tulet avustajaksi. Hyvä tapa on katsoa oman lapsen esitys ja tulla avustajaksi toiseen esitykseen – näin toisen näytöksen esiintyjien vanhemmat saavat myös katsoa rauhassa oman lapsensa esityksen.

Löydät esityksen ryhmäkohtaiset kuka esittää missä -listat, kohtausluettelon (näkee, missä kohti esitystä oma tanssi on) ja esityksen juonen oppilaiden omilta sivuilta, Pomenian esitysvalmistelusivulta (vaatii kirjautumisen, kysy tarvittaessa tunnus ja salasana toimistolta).

Liput esityksiin

Lipunmyynti kaikkiin näytöksiin menee teatterin lipunmyynnin kautta. Lipuilla tasahinta 10 €. Linkki esitysten lipunmyyntiin tulee myöhemmin näille sivuille.

Lipunmyynti aukeaa 23.2. Ostakaa lippunne ajoissa, jotta saatte varmasti lipun oikeaan esitykseen.

Suositusikäraja esitykseen on 4 vuotta. Jos kuitenkin otat pienempiäkin mukaan, heillekin pitää ostaa lippu!

Osta liput

Vapaaliput

Vapaalipun saat ilmoittautumalla avustajaksi esitykseen. Joka perheestä joku avustamaan! Täytä ilmoittautumiskaavake sivun alaosassa, soita 044 257 7075 tai sähköpostita toimisto ( ät ) balettikoulusinikello.fi. Saat vahvistuksen, pääsitkö avustajaksi ja mihin hommaan, jos olit laittanut useita vaihtoehtoja.

Ilmoita avustajailmoittautumisen yhteydessä, mihin näytökseen haluat vapaalippusi. Avustajat hakevat vapaalippunsa teatterin aulan lipunmyynnistä, oppilaan nimellä. Samalla voitte ostaa muulle perheelle lippuja.

Avustajailmoittautumiset mahdollisimman pian!

Avustajaksi kaikki ketkä vain pystyvät

Lapset esiintyvät, mutta kulissien takana tarvitaan paljon aikuisia avuksi järjestelyissä, jotta näytös onnistuu. Esityksiin tarvitaan yhteensä noin 120 avustajaa. Tule osaltasi auttamaan! Ilmoittaudu mielellään useampaankin tehtävään – kaikista saat vapaalipun. Esitykset eivät onnistu ilman vanhempien apua! Myös vanhemmat sisarukset, kummitädit, isovanhemmat ym on tervetulleita auttamaan. Varsinkin pukuhuonevalvojista on yleensä pulaa. Katso mikä sopisi sinulle. Tehdään yhdessä hieno esitys!

Huomio: On mahdollista, että koronapassi on edelleen käytössä teatterilla huhtikuussa. Ilmoittaudu siis avustajaksi vain, jos sinulla on koronapassi.

Vanhempainyhdistys kerää rahaa

Rahapoliittinen selvennys: Vanhempainyhdistys järjestää näytökset. Esitysten kaikki tulot tulevat vanhempainyhdistykselle. Lipputulot eivät yksistään riitä peittämään esitysten kustannuksia. Koronan vuoksi emme nyt uskalla suunnitella aulaan onnenpyörää ym tavanomaisia varainkeruupisteitä. Tämän sijaan esityksen aulaan ja balettikoulun nettisivuille tulee Pomenia-tuotteiden lisätilaus. Jos et vielä tilannut upeita Petronella Grahnin kuvittamia saturomaaneja tai kuvakirjoja, tai suloisia Pomenia-postikortteja, niin tilaa vielä tuotteita ja tue esitystä. Tilatut tuotteet jaetaan oppilaille toukokuun aikana balettitunneilla.

Ilmoittautuminen avustajaksi

Kaavakkeeseen pyritään välillä päivittämään, mitkä hommat on jo täynnä ja mitä tarvii vielä, mutta ihan ajantasainen se ei koko aikaa ole. Saat sähköpostilla vahvistuksen avustajaksi ilmoittautumisesta, tarkista siitä, tarvittiinko siihen hommaan vielä avustajia, mihin ilmoittauduit. Voit jo ilmoittautuessa laittaa lisätietoihin toisen vaihtoehdon, jos ykkösvaihtoehto onkin jo täynnä.

Katso listasta itsellesi sopiva homma, ja täytä avustajakaavake. Merkitse myös, mihin näytökseen haluat vapaaliput. Huomioi missä näytöksessä lapsesi esiintyy. Joka avustushommasta saa vapaalipun.

error: Content is protected !!